WCPA Ports
Image default
Business / Transportation and Logistics

Uw taxi in Warmond

 

‘De taxi is de kortste weg naar een betaalbaar stukje luxe.’

Het is nogal een statement om te maken, maar bij Taxi Centrale Leiden – ook actief in Warmond – geloven wij hier heilig in. Een rit in een taxi is een stukje luxe die niet iedereen zich veroorloofd, terwijl het zeer goedkoop is. Zo zit u bijvoorbeeld voor minder dan 40 euro al op Schiphol. Hieronder gaan wij graag in op de mogelijkheden bij onze taxi in Warmond. Leest u gerust verder over deze mogelijkheden, of bekijk deze op onze website via de link hierboven.

Over Taxi Centrale Leiden

Taxi Centrale Leiden wilt dat iedereen op goedkope, doch luxe wijze in de regio vervoert kan worden, zo ook als u woonachtig bent in Warmond. Dit hopen wij te bereiken door extra luxe te bieden, tegen een betaalbaar tarief. Deze luxe zit hem vooral in twee onderdelen: onze taxichauffeurs en onze voertuigen.

Onze taxichauffeurs

De taxichauffeurs van Taxi Centrale Leiden worden uitgebreid opgeleid, totdat zij de fijne kneepjes van het vak kennen. Zij zijn altijd passend gekleed en stralen een en al professionaliteit uit. Bovendien zijn zij spontaan, welbespraakt en zeer discreet. Toch kan een lolletje op zijn tijd er natuurlijk ook wel vanaf.

Onze diensten

Ons taxibedrijf levert diverse vervoersdiensten in en om Warmond, te beginnen met onze goedkope airportservice. Hier kunt u tegen een vast tarief van en naar een vliegveld naar keuze worden gebracht. Deze vaste prijzen gelden niet alleen voor bekende vliegvelden als Schiphol of Rotterdam The Hague Airport, maar ook minder bekende luchthavens als Eindhoven Airport of zelf Ostend Bruges Airport.

Buiten de airportservice bieden wij nog diverse andere vervoersdiensten aan. Denk hierbij aan groepsvervoer, VIP vervoer (leuk voor een avondje weg) en diverse oplossingen op zowel zakelijk als particulier gebied. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons taxibedrijf uit Warmond? Bezoek onze website via de link hier bovenin en bekijk de mogelijkheden!