Wcpa-ports

Sfeer creëren met LED LAMPEN: De dimbare G9 LED

Sfeer en gezelligheid creëren is niet moeilijk. Met wat gezellige dekens en kussens komt u natuurlijk een heel eind en een inrichting die gebruik maakt van warme kleuren helpt ook, maar de eenvoudigste manier om sfeer en gezelligheid te creëren is met de verlichting.

LED lampen dimmen

Als u verlichting heeft die u kunt dimmen, is sfeer creëren eenvoudig. Als u dus graag sfeer wilt creëren, raden wij aan een dimmer aan te schaffen bij uw LED lampen. Een dimmer is beschikbaar bij de meeste winkels of webshops die led lampen verkopen en is eenvoudig te installeren. Zodra u uw dimmer geïnstalleerd heeft, kunt u de helderheid van uw lampen er gemakkelijk mee aanpassen.

Als u dan een keer sfeer en gezelligheid wilt creëren, draait of schuift u uw dimmer naar een minder heldere stand en ziet u het licht meteen minder helder worden! Of u nu ingebouwde G9 LED spots heeft, of uw LED lampen op een andere manier geïmplementeerd heeft in uw inrichting – het zal meteen een stuk gezelliger en romantischer worden in uw kamer.

G9 LED met een dimmer

Eén van de meest voorkomende maten LED lampen is de G9 LED. Als u een G9 LED heeft voor de fittingen in de ruimte waar u uw dimmer wilt installeren om sfeer en gezelligheid te creëren, dan heeft u een dimmer nodig die op lampjes van dit formaat past. Hier moet u bij de aankoop goed op letten, want niet iedere dimmer past op iedere LED lamp en als uw G9 LED niet op uw dimmer past, wordt het lastig om de sfeer en gezelligheid waar u op doelde te creëren.

Dimmer installeren bij uw G9 LED

Als u een dimmer heeft aangeschaft die past op uw G9 LED, kunt u deze gaan installeren in de ruimte waar u uw dimmer wilt hebben. Hoe u uw dimmer aansluit en installeert, hangt uiteraard af van de soort dimmer die u gekocht heeft. Over het algemeen zal er een gebruiksaanwijzing bij uw dimmer geleverd worden, maar bij twijfel kunt u altijd terecht bij bevoegd winkelpersoneel op de plek waar u uw dimmer heeft gekocht. Zorg er in ieder geval voor dat de installatie veilig gebeurt en sluit dus altijd eerst de stroom netjes af, voordat u bezig gaat met uw dimmer. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties met de stroom die op het lichtnet staat.

https://www.leds-depot.be/