WCPA Ports
Image default
Business / Transportation and Logistics

Plastic koffiebekers bedrukken

 

Plastic koffiebekers zijn erg handige producten. Bij Koffiebeker Bestellen kan men vele verschillende soorten plastic koffiebekers kopen. Ook kan men bij Koffiebeker Bestellen plastic koffiebekers bedrukken. Men kan bijvoorbeeld plastic koffiebekers bedrukken met het logo van het bedrijf of met een leuke tekst. Hierdoor worden mensen vaak herinnerd aan het bedrijf, wat voor goede promotie zorgt. Het grote voordeel van de producten van Koffiebeker Bestellen is dat ze in elke koffieautomaat passen. Er is een grote en een kleine maat, maar beide maten passen in koffieautomaten.

 

Bekertjes meenemen

Mensen kunnen de plastic koffiebekertjes in koffieautomaten stoppen, zodat men er koffie en thee uit kan drinken. De plastic koffiebekertjes zijn echter ook zeer handig om mee te nemen. De producten zijn zeer licht en zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven. Hierdoor zijn ze heel makkelijk te vervoeren. Wanneer een school bijvoorbeeld een schoolreisje organiseert, kan de school plastic koffiebekers kopen voor de leerlingen. Wanneer een klas op schoolreis bijvoorbeeld een fietstocht maakt, kan er in de pauze makkelijk ranja in de plastic koffiebekertjes geschonken worden. De kinderen krijgen hierdoor genoeg drinken binnen en hoeven geen dorst te hebben. Ook is het erg goedkoop om zelf drinken mee te nemen. Waterflesjes kopen is duur, waardoor dit zoveel mogelijk voorkomen moet worden. De bekertjes meenemen is echter erg goedkoop. Door op veel van dit soort dingen te besparen, kan de gehele schoolreis goedkoop blijven.

 

Geruststelling voor de ouders

Ouders van leerlingen vinden het een erg fijn idee als ze weten dat er goed voor hun kinderen gezorgd wordt. Ze maken zich zorgen over de gezondheid van hun kind en of het kind wel genoeg te drinken krijgt. Uitdroging kan tenslotte ernstige gevolgen hebben. Ouders vinden het daarom een erg geruststellend idee dat de leraren van de school voor drinken en plastic koffiebekers zorgen.