WCPA Ports
Image default
Business / Transportation and Logistics

Op auto-of-trein.nl vind je alles wat je moet weten!

https://auto-of-trein.nl/ is dé plek als je opzoek bent naar informatie over auto’s, treinen en het Openbaar vervoer. Nederland is een klein land met veel inwoners. We staan bekend om onze kaas, molens, dammen, fietsen, onze lengte en ons harde werken. Iedere dag reizen honderden, duizenden, misschien zelfs miljoenen mensen met de trein en de auto. Door de jaren heen is dit treinnetwerk enorm uitgebreid. Meer mensen betekent meer treinen. En meer treinen betekent meer stations en treinsporen. Hetzelfde geldt voor de auto’s. Door deze groei zijn er ook meer dingen om rekening mee te houden. Het milieu, veiligheid en de drukste momenten op de dag. Dit betekent dat er ook veel meer informatie vrijkomt over al deze onderwerpen. Gelukkig is er nu auto-of-trein.nl, dit is de plek waar je alle vragen kunt beantwoorden. Door de vele blogjes met kennis worden al je vragen beantwoord. Als je je afvraagt waar, of hoe je het beste een nieuwe mooi auto kunt kopen, dan ben je hier op de goede plek. Als je je afvraagt hoe het nu zit met het aantal treinen in Nederland, dan ben je hier op de goede plek. 

De vormgeving van auto-of-trein.nl

De vormgeving van auto-of-trein.nl zou ik vormgeven als simpel, maar handig. De website is erg strak en er wordt gebruik gemaakt van wit en zwart, maar het werkt. Er zijn geen onnodige afleidingen, je vindt er snel de weg en het is past bij het onderwerp. Linksboven vind je de naam en een linkje naar een contactformulier. Mocht je namelijk zelf kennis bezitten over een van de onderwerpen, dan kun je deze delen. Je vult het contactformulier in, schrijft een blogje en na de controle komt hij op de site. Zo maak je vele mensen blij met jouw kennis. Rechtsboven staan de vijf onderwerpen. Dit zijn Auto, openbaar vervoer, reizen, rijscholen en transport. 

Kennis

Het werkt als volgt. Zoek je informatie over treinen? Dan klik je op het onderwerp openbaar vervoer. Hier zul je verschillende blogjes met nuttige kennis vinden over het openbaar vervoer en dus over treinen. Het concept is erg simpel, maar erg prettig.