WCPA Ports
Image default
Business / Transportation and Logistics

Installatie materiaal bij Loodgietshop aanschaffen

 

Installatie materiaal aanschaffen bij de Loodgietshop. Staat er binnenkort een verbouwing op de planning? Of heeft u als ondernemer gewoon behoefte om installatie materiaal in te slaan voor de eerstvolgende klus. Voor beide gevallen kunt u bij ons terecht. Een sanitair klus op de planning? Koop bij ons installatie materiaal voor al uw aansluitingen, kranen, sifons en hulpmaterialen. Loodgietshop is uw plek voor deze online inkopen. Wij hebben al het installatie materiaal voor u in een overzichtelijk webshop geplaatst zodat u makkelijk uw aankopen overziet en precies kunt kijken wat bij uw situatie past. U kunt bij ons goedkoop installatie materiaal kopen als particulier of zakelijk. Neem een kijkje in het assortiment wanneer u behoefte heeft aan bijvoorbeeld de juiste aansluitslang met pijp, een wasmachinekraan, tapkraan, s-koppeling of sifon. Bestel vandaag het installatie materiaal wat u nodig heeft, in veel gevallen ontvangt u het morgen al thuis.

 

Installatie materiaal voor uw volgende klus

Installatie materiaal schept de mogelijkheid om uw volgende klus op de juiste wijze op te pakken. Wij beschikken over de juiste materialen om u te helpen bij de eerstvolgende klus. Heeft u als particulier of zakelijk loodgietersbedrijf een kunststof buis op rol, speciaal voor de aankomende grote verbouwing of omleggen van het afvoersysteem. Verder beschikken we over knelsets, kunststof T-stukken, sokken met buiten of binnen schroefdraad en andere fittingen. Voor de rechte stukken kunt u natuurlijk de standaard uitvoering van de kunststof buis kopen. Wij verkopen die in stukken van 5 meter, in de diktes 16mm, 20mm en 26mm. Zo heeft u voor iedere klus de ideale kunststof buizen en fittingen tot uw beschikking.

 

Installatie materiaal advies van kenner

Wilt u advies over wanneer u de flexibele kunststof buis op een rol nodig zal hebben en wanneer nou juist een vast recht stuk? Vraag het aan een loodgieter specialist van Loodgietshop.