WCPA Ports
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een touringcar huren bij Noot

Een goedkope touringcar huren, kan snel en eenvoudig bij Noot. Wanneer je een touringcar gaat huren, is er een aantal factoren waar je zeker rekening mee moet houden bij het vaststellen van de uiteindelijke kostprijs. Bij Noot kun je altijd een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

Belangrijke factoren die de kostprijs mee bepalen zijn natuurlijk het aantal personen dat je wilt vervoeren met een touringcar. Verder is het belangrijk om inzicht te hebben hoeveel bagageruimte je voor al die personen samen nodig hebt in de bus. Waar stap je op? Waar gaat de reis naar toe, dus waar stap je uit? Is het gewenst dat de touringcar tussenstops maakt of rij je het liefst in één keer naar je bestemming?

Een touringcar huren met speciale opties

Wanneer je een touringcar huurt bij Noot kan dat je reis erg veraangenamen. Noot hanteert zo gewenst, speciale opties. Welke weer specifiek afhankelijk zijn van de persoonlijke reiswensen. Op die manier zorgt Noot voor een touringcar, volledig afgestemd op jouw reiswensen.

Een touringcar huren met speciale opties veraangenaamt je reis

Een touringcar huren met speciale opties maakt je reis aangenaam. Denk bijvoorbeeld aan de koffiebar voor een lekker vers kopje koffie en een koelkast waardoor je altijd gekoelde drank tot je beschikking hebt. Heerlijk op een warme zomerdag. Bij hoge nood is het fijn dat de reis naar de bestemming niet telkens onderbroken hoeft te worden maar dat je gebruik kunt maken van het aanwezige toilet. Ook al heb je een aardig reisgezelschap, niet altijd heb je zin om de hele reis een praatje te maken. Maar wil je juist even helemaal afschakelen. Een dvd biedt dan uitkomst. Op warme dagen is een airco natuurlijk een luxe die zeker niet mag ontbreken. Verder huur je bij Noot een touringcar voorzien van stoelen met verstelbare rugleuning én voetsteunen of zelfs zijdelings verstelbare stoelen zodat je een bredere stoel krijgt waardoor je je niet zo ‘opgepropt’ voelt. Om extra bewegingsruimte te hebben, kun je er zelfs voor kiezen om een touringcar die plaats kan bieden aan zo’n 60 personen, omgebouwd wordt voor een touringcar met een gezelschap van maximaal 40 personen. Hierdoor is er tussen de 40 zitplaatsen veel meer ruimte wat vooral aangenaam is om je benen wat meer te kunnen uitstrekken. Aan deze speciale wens voldoet Noot graag, alles om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Het is zelfs mogelijk om banken te positioneren met een tafeltje ertussen. Kijk voor meer informatie op www.noot.nl