WCPA Ports
Image default
Architecture

Een elektrische kettingtakel kopen

Je moet regelmatig zwaar materiaal verplaatsen. Dit kan eenvoudig gedaan worden met takels, ook wel chain electric hoist van de Hitachi hoist. Deze chain electric hoist is erg populair tegenwoordig. Je kan er namelijk in iedere industrie iets mee. Denk aan de voedselverwerkende industrie, de bouwindustrie en werkplaatsen. Zelfs in jachthavens zijn de hitachi hoist terug te vinden.

 

Voedselindustrie

De chain electric hoist in de voedselindustrie is iets wat we tegenwoordig steeds meer zien. Het is belangrijk dat de hitachi hoist betrouwbaar is in deze industrie. Dit komt omdat het voedsel veilig en makkelijk verplaatst moet worden. Ook moet de hoist voldoen aan de kwaliteitsnormen in de voedselindustrie. Dan bedoelen we kwaliteitsnormen zoals die van de verweking van voedsel. Dat is wel zo logisch, want klanten verdienen nu eenmaal de allerbeste kwaliteit die er is.

 

Bouwplaatsen

Wanneer er zware ladingen getild moeten worden dan is het tegenwoordig belangrijker dan ooit dat de werkgever zorgt voor een veilige werkplek. Op bouwplaatsen al helemaal, want daar zijn veel risico’s. Ook moet werk op de bouwplaats zo efficient mogelijk gebeuren in verband met de kosten. Als je hiervoor de elektrische kettingtakels inzet zorg je ervoor dat zwaar materiaal op de bouwplaats veilig en efficiënt getild kan worden. Zo kan er goed gewerkt worden.

 

Jachthavens

Toen de kettingtakels net bestonden werden ze gebruikt om zwaar materieel op een veilige en efficiënte manier in de haven te verplaatsen. Later werden ook boten met de kettingtakels gehesen. Zo kon efficiëntie in de jachthaven vergroot worden. Nu, vandaag de dag, wordt er in veel jachthavens nog steeds gebruik gemaakt van de kettingtakels.

 

Takels

Je hebt de takels in verschillende uitvoeringen. Zo heb je een hitachi hoist van 1 ton, maar ook van 5 ton en alles wat daar tussen zit. Zo kun je altijd de takel kiezen die voor het verplaatsen van jouw voorwerpen geschikt is. Twijfel je? Kies dan voor een takel die meer capaciteit aankan die je nodig hebt. Zo kun je altijd het gewicht goed verplaatsen en ben je hier zeker van. Wil je geen hoist vanaf de 1 ton? Je kunt ook nog kiezen voor een hoist van 250 kilogram, 500 kilogram of 1000 kilogram.