WCPA Ports
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dozenhal verkoopt dozen in alle soorten en maten

Ik ga het hebben over de webwinkel dozenhal. Dit is een webwinkel waar u kartonnen dozen kunt bestellen, ze hebben een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende nieuwe maar ook tweedehands dozen. Dozenhal is al jaren expert in het verkopen van dozen en heeft veel zakelijke klanten, dit komt omdat elk soort doos hier te halen is, van postdoos tot verzenddoos. Bij dozenhal is het zelfs mogelijk om dozen te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw merk of logo. Dozenhal hanteert een eigen transport wat er voor zorgt dat een snelle levering mogelijk is.

De mogelijkheden zijn eindeloos bij dozenhal

Het assortiment van dozenhal bestaat uit 2500 verschillende maten dozen waardoor u gegarandeerd de maat vindt die u nodig heeft, een offerte aanvragen is vrijblijvend. Op de website van dozenhal (dozenhal.be) kunt u de eenvoudige dozenzoeker gebruiken om opzoek te gaan, u vult simpelweg de gewenste maten in en de machine zoekt voor u. In enkele gevallen dat de maat niet beschikbaar is kunt u altijd contact opnemen met dozenhal,  zij zullen dan voor u een doos op maat regelen.

Uitleg over postdozen en het voordeel  hiervan

De naam verklapt natuurlijk al waar postdozen voor dienen, post inderdaad. Deze dozen zijn speciaal ontwikkeld voor post, als u kiest voor een brievenbusdoos  is dit altijd een doos die door de brievenbus past. Omdat tijdens de verzending van post er een kans is dat dozen beschadigd raken zijn dozen altijd extra stevig en beschermd. Postdozen zijn uitgerust met een luxe uitstraling en hebben extra opties waar u uit kunt kiezen, een witte of bruine doos, met of zonder plakstrip.

Dozen bedrukken is simpel en effectief

Dozenhal levert de service om voor uw bedrijf dozen te bedrukken met bijvoorbeeld een logo, ook kan u een productcode op dozen laten drukken. Bedrukken kan zowel in kleur als zwart. Na uw aanvraag gaat dozenhal aan de slag met het maken van een proefdruk, dit doen ze zodat u al een beeld krijgt hoe het eruit komt te zien en als u hier eventueel niet tevreden over bent kan dit aangepast worden.