WCPA Ports
Image default
Business / Transportation and Logistics

CC de Heuvelrug

Caravan Utrecht / Gelderland kopen? CC de Heuvelrug is een betrouwbaar adres wanneer je op zoek bent naar een caravan in het midden van het land. Via via kwam ik bij Heuvelrug Kampeer en Caravan terecht. CC de Heuvelrug is al meer dan 35 jaar een goed adres. Eigenlijk hét adres waar je moet zijn als je dol bent op kamperen. Je kunt er terecht voor caravans, maar ook voor tenten en luifels. Daarnaast is een onderhoudsbeurt aan je caravan mogelijk, want net zoals een auto heeft een caravan ook eens een beurt nodig.

Caravan bij CC de Heuvelrug

Wij zijn al jaren gek op kamperen. Het geeft je zoveel vrijheid en het is avontuurlijk. Na jaren in een tentje te hebben geslapen, willen wij nu iets ‘luxer’ kamperen en onze tent verruilen voor een caravan, want de liefde voor kamperen zal altijd blijven. Zo’n grote familietent is heel fijn, maar het is iedere keer weer een heel gedoe om zo’n tent op te zetten. Vandaar deze keuze. Wellicht kan CC de Heuvelrug ons helpen bij het vinden van een geschikte caravan voor ons.

De perfecte caravan

We rijden naar het plaatsje Leersum toe waar CC de Heuvelrug gevestigd is. Een ruim assortiment aan caravans van verschillende merken zoals Knaus, LMC, Dethleffs, Eriba, Caravelair en Kip. Nieuwe caravans en gebruikte caravans. Voor iedereen is er wel wat te vinden. Met een stapelbed, een eindkeuken, treinzit, vast bed of ronde zit. Het contact met de verkopers is goed. Zij adviseren goed, want natuurlijk heb je zo je vragen. En uiteraard hebben wij ook een bepaald budget in gedachten. Onze caravan mag niet meer dan 10.000 euro kosten. Meer geld is er gewoon niet. Onze keus valt uiteindelijk op een Caravelair uit 2010 met vier slaapplaatsen. Eigenlijk van alles voorzien, zelfs met toilet- en wasruimte. In het midden een keuken en zo is aan de voorkant een slaapplaats voor ons als ouders en aan de achterkant een fijne plaats voor de kinderen om te slapen. En een luifel, ook fijn. Daar waar we heerlijk onder kunnen zitten als er een zonnige dag is. Voor ons als gezin is dit een perfecte caravan.