WCPA Ports
Image default
Business / Transportation and Logistics

Al onze D-sluitingen laten goedkeuren door een bedrijf

Ik had de taak gekregen om een keuringsbedrijf te vinden die al onze D-sluitingen op de werkvloer wilde keuren. Dit moet jaarlijks gebeuren en dit jaar waren we een beetje laat met ons inschrijven bij ons standaard bedrijf. Hun agenda zat helemaal vol en zonder goedkeuring mocht het personeel niet verderwerken met deze sluitingen. Daarom moest ik een andere partij zoeken die dit snel voor ons kon regelen, maar wel een goede keuring kan doen. 

Jaarlijkse keuring op D-sluitingen in het bedrijf

Omdat deze keuring op de D-sluitingen snel moest gebeuren, had ik niet veel tijd om te kijken naar website of research te doen. Dus besloot ik goede connecties van ons te bellen en vragen of zij goede bedrijven kende die ons wel konden helpen in een korte periode. Een connectie wist een bedrijf dat gespecialiseerd hierin was en officieel het keurmerk mocht geven. De bedrijf was EKH.nl en het was ene keuringsbedrijf voor meerdere machines. Ik had meteen contact gezocht met EKH.nl en ze waren erg flexibel met hun agenda. Hierdoor kon ik zelf bepalen wanneer ze kwamen. Daarnaast kregen we een handleiding met hoe ze dit zouden aanpakken zodat we ons zelf konden voorbereiden.

Alles verliep soepel

Op de dag van de keuring, was ik nog benieuwd of ze überhaupt zouden komen en of het iets zou worden. De medewerkers van EKH.nl waren ruim op tijd aanwezig en waren ook erg vriendelijk. In het begin hadden we nog een gesprek gevoerd voordat ze met de keuring begonnen. Tijdens de keuring merkte ik meteen dat ze erg gefocust waren en goed hun werk deden om alles zo professioneel te keuren. Maar een grapje of een praatje hier en daar konden ze ook gelukkig hebben. Nu is alles weer goedgekeurd voor een jaar en kunnen we weer verder aan het werk.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een keuringsbedrijf die voor uw bedrijf keuringen kan doen voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van EKH.nl voor meer informatie over de diensten die zij verlenen.